2015 Barışçısı:Artin Penik

Cumhuriyeti korumak için Ermeni vatandaşımız Artin Penik gibi savaşçılara ihtiyacımız var.

Atatürk heykellerini, bayraklarımızı, müzelerimizi, dükkanları, yüreklerimizi, milletin her değerini yakıp yıkıyorlar. Hiç şüpheniz Sevr gibi bir eşi bulunmaz fırsatı yakaladıklar anda, hiç tereddüt etmeden Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkacaklardır. 2015 yılı, bunun miladıdır, dönem noktasıdır…

Bu yüzden, Artin Penik’ler tarih sahnesine çıkmak üzereler.

Ramak kaldı.

Kimdir, Artin Penik?

Artin Penik, Ermeni asıllı bir Türk vatandaşıdır. Ermeni terör örgütü ASALA´nın eylemlerini protesto etmek için Taksim Meydanı´nda kendini yakarak intihar etmiştir.
ASALA´nın 7 Ağustos 1982 günü Esenboğa Havaalanı´nda düzenlediği saldırı sonucu 8 kişi ölmüş, 72 kişi yaralanmıştı. Bu saldırı sonrasında, ASALA´nın eylemlerine tepki olarak Artin Penik, 10 Ağustos 1982 günü Taksim Meydanı´nda üzerine benzin döktü ve elindeki çakmakla kendini tutuşturarak yaktı. Bu olaydan hemen sonra hastaneye kaldırıldı. 2 saat süren bir ameliyatta bütün derileri ayıklandı ve -1 derecelik suda yıkandı. Fakat bütün müdahalelere rağmen, hastanede 5 gün yattıktan sonra 15 Ağustos’ta öldü. Artin Penik, bu girişimi, ASALA´nın eylemlerine tepki olarak kendi başına planladığını söylemiştir. Artin Penik’in kendini yaktıktan sonra bir video kamerasına söylediklerini, «alkışlarlayaşıyorum.com” veya «aktif haber.com” sitelerinden ibretle izleyin.

Artin Penik ağır yaralı iken hastanede güçlükle konuşarak kameraya özetle şunları söylemişti:

1- Ermeni terörü saldırıları Emperyalistlerin işidir.

2- Ermenilere yazık etmek istiyorlar

3- Türkiye’yi mahvetmek istiyorlar

4- Savaş kışkırtıcılığı yapıyorlar.

5- İntihara bir saniyede karar verdim. Gözümü kırpmadım. Türklerle Ermenilerin kardeşliği için kendimi feda ettim.

Bu konuşmada vurgulanan kavramlarda, «Ermeni” sözcüğünü çıkarın yerine «Kürt” yazın; günümüzde hiçbir şey değişmez… Kürt terörü konusunda, olup bitenler, aynen günümüzde Artin Penik’i doğrulayacaktır. Eyy gözünü kan bürümüş barbarlar, Diyarbakır’da müzesini yakıp yıktığınız, yağmaladığınız Ziya Gökalp, Kürt ile Türk’ün kardeşliği için en büyük uğraşı vermiş bir Kürt idi.

Değerli okuyucular, 2015 yılında sözde Ermeni Soykırımı’nın 100. Yıldönümüdür, bu sebeple bütün dünyada, her cepheden PKK ile işbirliği içinde vatanımıza yaygın saldırılar başlayacaktır, zaten cumhuriyetin temelleri sarsılıyor. Bu büyük hesaplaşmada Artin Penik gibi barış havarisi Türkiye kahramanları artık sahneye çıkacaktır, hiç şüpheniz olmasın.

Şehit Artin Penik’in, şehit Hrant Dink ile buluştuğunu ve birleştiğini biliyoruz; kim ne derse desin bu Ermeni – Türk kardeşliği gerçeğini yüreğimizden kimse silemez.

Birinci Dünya Savaşı’nda Türk ordularını arkadan vuran Ermenilerin, Rus yanlısı Kafkasya Ermenileri olduğunu biliyoruz. Türkiye Ermenilerinin, hele İstanbul Ermenilerinin baskın ana çoğunluğu masumdur. Onların, yüzyıllarca Türk komşuları ile kardeşçe, iç içe yaşadığını, hala da aynı sevgi ve saygıda bulunduklarını biliyoruz; bu gerçeği bizden başka kimse de söyleme cesaretinde bulunamıyor. Biz, bir çok Osmanlı Padişahının anasının Ermeni kadim milletinden olduğunu biliyoruz. Osmanlı’nın en yüce değerlerinden birinin, «Milleti Sadıka” (Sadık millet) olan Ermeni kardeşlerimiz olduğunu biliyoruz.

Bu kardeşliği bozanlar, Emperyalistlerdir; kahrolsunlar, kahrolsunlar!…

Merhum Artin ağabey öte alemden, Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’den bize sıkılı yumruğunu sallıyor. Emperyalizm karşısında saflarınızı sıklaştırın ve ileri atılın diyor…

Türkiye’mizde onun bu mesajını hissedebilen milyonlar vardır ve göreve hazırdır.

Bu bakımdan hiç korkmayın, moralinizi hiç bozmayın. Hattı müdafaa yapmıyoruz, sathı müdafaa yapacağız… Yani ne partimiz, ne derneğimiz, ne ordumuz, ne paramız, ne dış desteğimiz, ne Kandil’imiz, ne İmralı’mız, ne Washington’umuz, Brüksel’imiz var; ama sokaklarda, köylerde, tarlalarda, dağlarda her yerdeyiz.

Biz Türk halkıyız (Türk, Kürt, Ermeni, hepimiz), isimsiz, sessiz ve yumrukları sıkılı… Nuri Bilge Ceylan’ın dediği gibi uğruna baş koyduğumuz gariban halkımız…

Sağlıcakla kalın…

Not: 1- Değerli okuyucularım… Nisan 2015’e kadar dagarcıktürkiye’deki her yazım, Ermeni Sorunu üzerine olacaktır. Çünkü 2015 çok önemli… Bu yazılarımı biriktirirseniz, Ermeni Sorunu konusunda cesur bir kitaba sahip olacaksınız. Sevgilerimle…

2- «Artin Penik Ermeni – Türk Kardeşlik Komitesi” (APET-KK), 2015 yılında, Ermeni – Türk sürekli barışını sağlamak için harekete geçecektir.

Bunları da sevebilirsiniz