İsrailli Faşist Bettey Some ve Bana Doğrultulan Namlular…

Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım günü, uzun yıllardır takip ettiğim ve Türkiye’ye, PKK’lılar ve faşist Ermeni yandaşlarıyla birlikte sürekli küfreden İsrailli sosyal medya fenomeni Betty Some’nin paylaşımını okudum. Noktasına virgülüne karışmadan, aynen yayınlıyorum:

Türkiye’nin Yahudi cemaati, dünyanın en büyük günahını işlemeye devam ediyor. Hiçbir insanoğlu Atatürk’e tapar gibi, Yahudilikte tapamaz, yasaktır. Ne gibi bir beyin yıkaması geçirdiniz de Yahudiliğinizden nefret ediyorsunuz? Bir Yahudi putlara tapmaz, tapamaz. Atatürk’ten put yapıp sabah aksam onu konuşup ağlayıp zırlıyorsunuz. Yahudilikte yasak olan en büyük günahı islemeye devam ediyorsunuz. Çocuklarınıza öğrettiğiniz günahların en büyüğü de bu, bir insana putlara tapar gibi tapmak…”

Gereken Yanıtı Verince

Türkiye’den İsrail’e göç etmiş ve Kürt kökenli Yahudi olan “Betty Some” denilen faşiste gereken yanıtı verince, aramızda sosyal medyada kapışma başladı. Bir baktım ki, dünyanın her yerinden bu kadına destek mesajları yağarken özellikle Türkiye’ye, Atatürk’e soykırım iftirası saldırıları yapılmaya başlandı. Sabaha kadar Türkçe yayın yapan çeşitli uluslararası provakatif sitelerde bu kuduruklarla mücadele ederken, birçok İsrailli, Yahudi, Kürt, Ermeni ve Rum kişinin devreye girerek benimle birlikte bu geniş ittifaka karşı Türkçe ve İngilizce mücadele ettiklerine hayretle şahit oldum ve bu kişilere “sağ olunuz” mesajları çektim.

Ardından her yerden bana tabanca doğrultan fotoğraflar profilime yağmaya başladı.

Sonra şu mesajı yayınladım. Sunuyorum.

NAMLULAR BİZE VIZ GELİR…

Türkiye soysal medyasında Atatürk paylaşımı yapmak kolaydır, bir tık ile tamam. Ama sıkıysa düşman sitelerinde yapın paylaşımınızı… İsrail, Ermenistan, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Amerikan ve PKK site ve blog paylaşımlarında Atatürk’e hayasızca saldıran, iftira edenlere karşı sabaha kadar çarpıştım. Bu mücadelemde yanı başımda çarpışan hiç tanımadığım Yahudi, Rum, Ermeni ve Kürt kardeşlerim sağ olsun. Allah onlardan razı olsun. Şimdi dünyanın her yerinden tabanca namlusu bana dönük fotoğraf mesajları alıyorum. Vız gelir. (İlişikte Ermenistan Erivan’dan bana gönderilen bir mesaj fotosunu sunuyorum)

……………………………………………………

Not: Bana doğrultulan tabanca namlusu fotoğrafını, yine bana gönderilen 2020 Soykırım etkinlikleri afişini ve kimilerinin gizli servis elemanı olduğunu iddia ettikleri Betty Some’nin bir fotoğrafını yayınlıyorum.

  1. Ermenistan’dan gelen mesaj

  2. Soykırım afişi

  3. Betty Some

 

Bunları da sevebilirsiniz