Dağarcık Türkiye 2 Yaşında…

Dostum Engin Berberle yola çıkalı iki yıl oldu. Birinci yılın sonunda kendi imkanlarımızla ilk yıllığımız olan ‘’Dağarcık Türkiye 2011’’ i bastık.

Üniversitelerde konferanslar verdik. Televizyon programlarına katıldık.Gazetelere röportajlar verdik.- e dergimiz www.dagarcikturkiye.com birinci yılın sonunda ortalama aylık 300-350 civarı tıklanıyordu.

Dağarcık Türkiye ikinci yaşını doldurdu.

Hiçbir reklam almadan. Hiçbir kurum veya kuruluşa bağlı olmadan. Büyümeye devam ediyoruz. -e dergimiz ikinci yılın sonunda aylık ortalama tıklama sayısı 5000 i geçti. Artarak devam ediyor. Aramıza yeni yazar arkadaşlarımız katıldı.

Dağarcık Türkiye uzun bir masa. Gelenler olacak. Kalkanlar olacak. Arada bir bakayım deyip uğrayanlar da olacak.

Merak edenlere hemen söyleyeyim. Bu masada kulüp rakısı içilir, beyaz leblebi ile. Ve önce Türkiye Cumhuriyeti denilip kadeh tokuşturulur.

İlkbahar aylarında ikinci yıllığımız ‘’Dağarcık Türkiye 2012’’ i çıkaracağız. Aklımızın ve yüreğimizin yettiğince ekonomiden politikaya, sanattan spora arkadaşlarımızla yazıyoruz. Ortadoğu, İngiltere ve Rusya basınında Türkiye ile ilgili yer alan haberleri aktarıyoruz. Bu masalarımızın sayısı daha da artacak.

Emperyalizmin saklamaya çalıştığı çirkin yüzünü ve yalanlarını tüm çıplaklığıyla bilgi ve belgeye dayanarak okurlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Hiçbir maddi karşılık almadan, beklemeden.

Dağarcık Türkiye’ nin genel yayın yönetmeni olarak başta dostum Engin Berber olmak üzere, kuruluşumuzdan bu zamana kadar emeği geçen herkese ve sayfamızı tıklayan, takip eden tüm okurlarımıza teşekkür ediyorum.


Aydınlık günler dileğiyle…

Bunları da sevebilirsiniz